AKTUELNO

Direktor SRPC “25maj-Milan Gale Muškatirović”Jovan Knežević ocenjuje da Marku Bastaću očigledno smeta što je istina izašla na videlo i da je sada svima jasno da je novac namenjen realizaciji besplatnih programa utrošio na politički marketing i sada pokušava da obmane javnost jeftinim performansima.

- Odlazeći predsednik opštine Stari grad, Marko Bastać, još jednom je pokazao svoj odnos prema građanima, imovini grada Beograda, samom sportskom centru i zaposlenima u njemu iako je obavešten da će Grad Beograd finansirati besplatne programe za najmlađe i najstarije građane Starog grada koje opština nije želela da finansira, kao što to rade druge opštine u Gradu Beograd - naveo je Knežević.

Kako je dodao, umesto da je došao da objasni ljudima zašto im nisu isplaćivane plate, zašto nisu plaćani računi za struju, vodu i grejanje godinama i zašto su dugovi SRPC narasli na preko milion evra, bahatim, nestručnim i neodgovornim ponašanjem odlazećeg predsednika opštine, isti se okružio zaposlenima u opštini i nepoznatim huliganima i došao do SRPC da iskaže nezadovoljstvo što je Grad spasao SRPC od likvidacije za koji je on bio uveren da je njegova „privatna prćija" u kojoj su sve nezakonite i štetne malverzacije dozvoljene za njega i njegove saradnike a na štetu svih Starograđana i samog SRPC.

- U svom egocentrizmu potpuno je smetnuo sa uma da njegov lični interes nije interes građana jer građani žele SRPC pun sportskih aktivnosti a ne pun džep Marka Bastaća. SRPC se obratio za pomoć u finansiranju besplatnih programa Gradu Beogradu, koji se odazvao i čak uputio zahtev da se programi uvećaju, na čemu smo im neizmerno zahvalni shvatajući značaj programa koje ćemo ponuditi sugrađanima - naveo je Knežević.

Kako je dodao, u predstojećim danima javnost će biti obaveštena o načinu i satnici korišćenja besplatnih programa koje će finansirati Grad Beograd.

#Marko Bastać

'